Fyrklöverns Hälsa & Massage

Hej alla mina underbara och fantastiska läsare! Idag så är jag verkligen riktigt glad. Jag har gått till ett företag som heter Fyrklöverns Hälsa & Massage för att få en kvalificerad hjälp med hälsorådgivning i Kungälv. Jag har ju skrivit flera inlägg till er tidigare där jag har skrivit väldigt mycket om sport. Nu kände jag att jag hade blivit en riktig soffpotatis för ett tag sedan. Jag har bestämt mig för att springa Göteborgsvarvet nu till sommaren och eftersom en del personer då skrattade åt den här dumma idén som de sa att det var, har jag bestämt att bevisa att ingenting är omöjligt!  

 

För så här är det, alla kära läsare, att “ensam är inte stark”! Jag har nu satt upp ett mål. Jag kan inte nå det målet om jag inte får hjälp med att ta itu med hela min hälsosituation. Nu får jag rådgivning om kost, hälsa och motion. Jag har en gång i tiden varit riktigt vältränad, och sysslat med flera olika sporter. Det är så lätt att tappa bort sig själv ibland alla snabbmatsrestauranger, caféer, ölhak eller vad det nu än kan vara. Jag är riktigt glad över att jag har börjat på denna hälsorådgivning i Kungälv och vad jag ville säga till er i det här inlägget, det är att det finns goda möjligheter till förändring. Detta gäller även er som känner att ni borde göra något åt er livsstil. Det är lätt att tappa hoppet och innan man vet ordet av så sitter man som en zombie i soffan med en påse chips eller ett par öl, kväll efter kväll och ökar stadigt i vikt. Nu vet ni i alla fall att ni kan få denna hjälpen på Fyrklöverns Hälsa & Massage! Var nu riktigt rädda om er, och jag lovar att jag ska skriva till er snart igen!