Jag vill rekommendera er att gå på Disas Massage!

Välkomna tillbaka till mig till den här bloggen som mest handlar om sport. Själv så spelar jag i ett fotbollslag för damer och detta är verkligen något jag riktigt brinner för. Ni som följer mig här på bloggen vet att nästan all min fritid den går åt till träning. Även en och annan mil på vägarna blir det då vi spelar bortamatch. Jag har börjat med att gå och få massage i Sollentuna på ett ställe som heter Disas massage. Det kan verkligen behövas för emellanåt har jag rejält med värk i kroppen och jag behöver då den här massagen för att komma tillrätta med den här muskulära värken. Disas Massage det är verkligen ett företag som jag rekommenderar. Jag brukar säga till de andra tjejerna i laget att gå dit. Men så kom jag på att jag borde skriva om det här i bloggen. Jag tror nog att det finns många av er läsare som skulle må bra av att gå till det här företaget för att få en massage i Sollentuna. Oavsett vilket ditt skäl är till att få massage, kanske önskar du enbart en avkopplande stund där du får må gott, eller kanske är det värk som du har problem med, så kan du gå till Disas Massage och få hjälp. 

 

Nu vet ni alla kära läsare hur min fritid ser ut. Det är väldigt skönt att få de här stunderna på Disas Massage som en stunds rekreation och avslappning i min annars så hektiska tillvaro. Det vore verkligen spännande om ni ville skriva till mig, kanske under kommentarerna och berätta lite vad ni gör på er fritid också! Eller vad ni själva har för erfarenheter av massage. Nu ska jag alldeles strax rusa iväg till träningen, så jag säger hej då!